NAŠ TIM

Naš tim sačinjavaju visoko kvalifikovani lekari specijalisti, iza kojih je čitav niz godina praktičnog i akademskog iskustva. Edukaciju i radno iskustvo sticali smo u najprestižnijim bolnicama Beogradskog Univerziteta, usavršavani u SAD i brojnim evropskim konferencijama i centrima. Pored toga što smo u najlepšoj i najboljoj životnoj dobi, stručni, lepi, pametni, obrazovani i kul, uživamo u radu sa našim pacijentima, omogućavajući im najiskreniju podršku, kontrolne preglede i savete neophodne za unapređenje i održavanje zdravlja. 

 

 

Dr Ivana Šešić - specijalista radiologije

 

Dr Ivana Šešić

Specijalista radiologije


Osnivač i vlasnik centra za ultrazvučnu dijagnostiku ‘Doutora’, specijalista radiologije i kardiovaskularnog imidžinga sa 14 godina radnog iskustva u Univerzitetskoj bolnici ’Institut za Kardiovaskularne Bolesti Dedinje’ i nekoliko privatnih bolnica u Beogradu. Poseduje značajna iskustva na svim dijagnostičkim modalitetima kao što su konvencionalne radiografije, ultrazvučna, CT i MR dijagnostika. Magistrirala na prestižnom univerzitetu Brandeis u Sjedinjenim Američkim Državama. Usavršavala se u čuvenim bolnicama Medicinskog Fakulteta Harvard (Massachusetts General Hospital & Brigham Women Hospital) u oblasti veštacke inteligencije, akademskih istraživanja i kliničkih studija. Prisustvovala i izlagala na brojnim stručnim i naučnim skupovima u SAD i regionu, koautor radova iz oblasti veštacke inteligencije, član mnogobrojnih domaćih i internacionalnih radioloških i kardioloških udruženja. Ponosni volonter američkog Crvenog Krsta i zaljubljenik u kapueru (brazliska borilačka veština).

 

Dr Srđan Arsenović

Specijalista radiologije

 

Poseduje preko 14 godina kliničkog lekarskog iskustva u Univerzitetskoj bolnici ‘Dr Dragiša Mišović-Dedinje’ u Beogradu. Bogato iskustvo u izvođenju i interpretaciji mnogih radioloških dijagnostičkih procedura (ultrazvučna, CT, MR dijagnostika). Obavlja stručne konsultativne radiološke preglede u nekoliko bolnica u Beogradu. Predavač i edukator u oblasti ultrazvučne dijagnostike. Kolege i pacijenti kažu da ima ‘keen eye for detail’. Prisustvovao brojnim stručnim evropskim i srpskim skupovima. Aktivan član nekoliko internacionalnih i nacionalnih radioloških udruženja.

Dr Srdjan Arsenović - specijalista radiologije

 

 Dr Aleksandra Živković 

Specijalista interne medicine - subspecijalista kardiologije

 

Specijalista interne medicine i subspecijalista kardiologije sa 25 godina kliničkog i akademskog iskustva u Univerzitetskoj bolnici Institut za Kardiovaskularne Bolesti Dedinje u Beogradu.

Aleksandra poseduje značajno i bogato kliničko iskustvo u dijagnostici, lečenju i zbrinjavanju kardiovaskularnih bolesnika. 

Autor i koautor brojnih naučnih radova, koautor poglavlja udžbenika ’Kardiološka anestezija’, predavač i učesnik internacionalnih i regionalnih kardioloških i kardiohirurških stručnih skupova. Predavač i edukator u CARVAR Heart Center u Kini i Bolnici za kardiohirurgiju u Skoplju u oblasti lečenja kardiohirurških bolesnika u jedinici intenzivne nege u periodu od 2014.-2016.g.