NAŠ TIM

Naš tim sačinjavaju visoko kvalifikovani lekari specijalisti, iza kojih je čitav niz godina praktičnog i akademskog iskustva. Edukaciju i radno iskustvo sticali smo u najprestižnijim bolnicama Beogradskog Univerziteta, usavršavani u SAD i brojnim evropskim konferencijama i centrima. Pored toga što smo u najlepšoj i najboljoj životnoj dobi, stručni, lepi, pametni, obrazovani i kul, uživamo u radu sa našim pacijentima, omogućavajući im najiskreniju podršku, kontrolne preglede i savete neophodne za unapređenje i održavanje zdravlja. 

 

 

Dr Ivana Šešić - specijalista radiologije

 

Dr Ivana Šešić

Specijalista radiologije


Osnivač i vlasnik centra za ultrazvučnu dijagnostiku ‘Doutora’, specijalista radiologije i kardiovaskularnog imidžinga sa 14 godina radnog iskustva u Univerzitetskoj bolnici ’Institut za Kardiovaskularne Bolesti Dedinje’ i nekoliko privatnih bolnica u Beogradu. Poseduje značajna iskustva na svim dijagnostičkim modalitetima kao što su konvencionalne radiografije, ultrazvučna, CT i MR dijagnostika. Magistrirala na prestižnom univerzitetu Brandeis u Sjedinjenim Američkim Državama. Usavršavala se u čuvenim bolnicama Medicinskog Fakulteta Harvard (Massachusetts General Hospital & Brigham Women Hospital) u oblasti veštacke inteligencije, akademskih istraživanja i kliničkih studija. Prisustvovala i izlagala na brojnim stručnim i naučnim skupovima u SAD i regionu, koautor radova iz oblasti veštacke inteligencije, član mnogobrojnih domaćih i internacionalnih radioloških i kardioloških udruženja. Ponosni volonter američkog Crvenog Krsta i zaljubljenik u kapueru (brazliska borilačka veština).

 

Dr Srđan Arsenović

Specijalista radiologije

 

Poseduje preko 14 godina kliničkog lekarskog iskustva u Univerzitetskoj bolnici ‘Dr Dragiša Mišović-Dedinje’ u Beogradu. Bogato iskustvo u izvođenju i interpretaciji mnogih radioloških dijagnostičkih procedura (ultrazvučna, CT, MR dijagnostika). Obavlja stručne konsultativne radiološke preglede u nekoliko bolnica u Beogradu. Predavač i edukator u oblasti ultrazvučne dijagnostike. Kolege i pacijenti kažu da ima ‘keen eye for detail’. Prisustvovao brojnim stručnim evropskim i srpskim skupovima. Aktivan član nekoliko internacionalnih i nacionalnih radioloških udruženja.

Dr Srdjan Arsenović - specijalista radiologije

 

Dr Dalibor Dragišić

Specijalista interne medicine, subspecijalista kardiologije

 

Šef Odseka za interventnu kardiologiju u Univerzitetskoj bolnici ‘Dr Dragiša Mišović- Dedinje’ u Beogradu gde je unazad 16 godina sticao bogato kliničko i akademsko iskustvo u oblasti interne medicine, neinvazivne i invazivne kardiolgije. Obavljao je funkcije potpredsednika upravnog odbora Doma Zdravlja Voždovac, načelnika Odeljenja za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja KBC ‘Dr Dragiša Mišović- Dedinje’, doping kontrole u Antidoping Agenciji Srbije. Značajno iskustvo kao glavni i koistrazivač mnogih kliničkih studija u oblasti kardiologije, autor i koautor brojnih stručnih i naučnih radova, koautor poglavlja udžbenika ‘Familijarna hiperholesterolemija’. Bogatom akademskom iskustvu doprinose i brojne oralne prezentacije u Srbiji i regionu. Aktivni član najprestižnijh internacionalnih i srpskih kardioloških udruženja.

Dr Dalibor Dragišić - specijalista interne medicine